Bekijk de achtergrondfoto

Adverteren

Met ruim zevenduizend abonnees (met name NVN-leden onder wie nierpatiënten en donoren) is ons ledenblad Wisselwerking een prima medium voor commerciële boodschappen. Vooral voor aanbieders van diensten en producten die specifiek op nierpatiënten toegesneden zijn. Voorbeelden daarvan: speciale voedingsmiddelen, boeken, zoutarme en zoutloze producten, dialysemachines en -hulpmiddelen en binnen- en buitenlandse vakantiemogelijkheden voor dialysepatiënten.

Uitgebreide advertentiemogelijkheden

Of het gaat om een kwart pagina zwart-wit of een fullcolourpagina, een spread in het hart van het blad of een ‘ingezonden mededeling’, Wisselwerking biedt voor elk budget wat wils. Met aantrekkelijke tarieven en hoge kortingen bij frequente plaatsingen op contractbasis.

Extra attentiewaarde (inleggers, meehechters en andere mogelijkheden)

Voor een extra hoge attentiewaarde biedt Wisselwerking ook de mogelijkheden van meehechters, bijsluiters (ook van producten of samples), extra flappen en zelfs split-covers. Desgewenst nemen wij ook graag het bijbehorende drukwerk uit handen. Wij offreren op basis van uw wensen.

Meer weten?

Onze accountmanager licht u graag vrijblijvend voor over de lucratieve mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven. Bel 035 - 691 21 28 of mail advertising@nvn.nl.


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving