Bekijk de achtergrondfoto

Praat mee over uitkomsten van dialyse

Gepubliceerd op 23 maart 2017

Symptomen als vermoeidheid, jeuk, spierkrampen, pijn en kwaliteit van leven worden nog niet standaard bij dialysepatiënten gemeten. Daarom ontwikkelt de NVN de zogenaamde PROMs (Patient Reported Outcome Measures), samen met het LUMC en Nefrovisie. PROMs helpen bij de individuele behandeling én dragen bij aan de kwaliteit van het dialysecentrum.

Maar wat vinden mensen die dialyseren daar nu zelf van? Dat horen wij graag van u op donderdag 30 maart 2017. Dan organiseren we een groepsgesprek bij PGOsupport in Utrecht van 10.30 tot 14.00 uur.

Doet u mee? Uw reiskosten worden vergoed en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden met het formulier Groepsgesprek over PROMs. Vrouwen worden daarbij expliciet uitgenodigd, omdat tot op heden met name mannen zich hebben aangemeld.

 


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving